|
| O muskarcima | |
| | Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 1668 Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: O muskarcima Pon Jun 15, 2009 7:19 am | |
| Zasto su muskarci kao puzevi? Imaju rogove, sline, vuku se ....i misle da je kuca njihova. Zasto su muskarci kao mikrotalasna pec? Zagriju se za 15 sekundi.
Zasto su baterije bolje od muskaraca? Zato sto imaju najmanje jednu pozitivnu stranu.
Kakva je razlika izmedju soljice kafe i muskarca? Nema razlike, unervozis se i nakon jednog i nakon drugog.
Muskarac je kao videorekorder: naprijed, nazad, naprijed, nazad......eject!
Zasto mozak muskarca vredi vise od mozga zene? Zato sto je redji..
Muskarci se dijele na neodgovarajuce, zauzete i nedostizne.
Muskarac je najpametniji za vreme seksa, jer je direktno spojen na izvor inteligencije!
Zasto muskarci nikad ne pokazuju svoja prava osjecanja? - Zato sto ih nemaju.
Zasto muskarci vole ozeniti djevice? - Zato sto ne vole kritiku.
Kako znas kad ti je muz mrtav? - Sex je na istom nivou, ali mozes slobodno uzeti daljinski
Sta je Bog rekao nakon sto je stvorio coveka? - Mogu ja i bolje ... - i stvori zenu Razz
Kako muskarci zamisljaju predigru? - Mole pola sata.
| |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: O muskarcima Pon Jun 15, 2009 7:21 am | |
| Sta je muskarceva definicija romanticne veceri? - Sex.
Zasto samo 10% muskaraca odlaze u raj? - Ako bi odlazilo vise, to bi postao pakao.
U cemu je razlika izmedju svinje i muskarca? - Svinja ne postane muskarac kada se napije.
Sta je za muskarca "prava ljubav"? - Erekcija.
Koji je najbolji nacin da izgubis 80 kila odvratne masnoce? - Razvod.
Zasto muskarci ne peru ves? - Zato sto masina za ves ne radi na daljinski. Koje reci zene najvise mrze za vreme odlicnog sexa? - Duso, stigao sam!
Koja zena svake noci zna gde joj je muz? - Udovica.
Koji je jedini nacin da natjeras muza da zapamti datum godisnjice braka? - Udas se na njegov rodjendan.
Sta je to: Ima 8 ruku i IQ od 60? - Cetiri muskarca gledaju prenos utakmice.
Zasto se muskarci ozene? - Da ne moraju vise uvlaciti trbuh.
| |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: O muskarcima Pon Jun 15, 2009 7:22 am | |
| 15 SAVJETA ZA SLATI DALJE:
1. Nemoj se zanositi da nesto mozes promijeniti na muskarcu. Osim ako ne nosi pelene.
2. Sto napraviti kad ti muskarac zalupi vratima s vanjske strane? Zakljucaj ih iznutra.
3. Ako su vec jednog muskarca poslali na Mjesec, morali bi ih moci poslati sve!
4. Ne dopusti da misli tvog muskarca lutaju. Premale su da bi bile same vani.
5. Uvijek izaberi mladjeg muskarca. Ionako nikad ne sazriju.
6. Muskarci su svi isti - imaju razlicite face samo da bismo ih mogli raspoznati.
7. Definicija nezenje: muskarac koji je propustio priliku da unesreci neku zenu.
8. Nije istina da zene rade kretene od muskaraca. Vecina muskaraca se dici motom "Uradi sam!"
9. Jedini nacin da muskarca navedes da nesto napravi je da mu kazes da je prestar da bi to napravio.
10. Ljubav je slijepa, ali brak je iskustvo koje otvara oci.
11. Ako si bas zelis muskarca koji ce biti vezan uz tebe, potrazi ga u bolnici za dusevne bolesti.
12. Sinovi Izraela lutali su pustinjom 40 godina. Eto, i u drevna vremena muskarcima je bilo ispod casti pitati za put.
13. Ako te pita jel volis kartanje, reci "da, ali samo s kreditnim karticama".
14. Zapamti da smisao za humor ne znaci pricati viceve njemu, nego smijati se njegovima.
15. Svi su ljudi stvoreni jednaki. Na nesrecu to ukljucuje i muskarce. | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: O muskarcima Pon Jun 15, 2009 7:24 am | |
| Univerzalne istine o muškarcima
Svi smo još u djetinjstvu naučili i zaključili da postoje određene različitosti u komuniciranju između muškaraca i žena. Čak i medicinske znanosti pokazuju različitost između načina ispoljavanja muške i ženske psihologije pa je onda sasvim prirodno da su stvari koje ženama ne padaju na pamet, muškarcima primarna kategorija.
Bob Grant, savjetnik za osobe u romantičnoj vezi, iza sebe ima već nekoliko napisanih knjiga o tome kako unaprijediti vezu ili riješiti probleme unutar iste. Prema njegovom iskustvu, ovo su rečenice koje karakterišu razmišljanje jednog prosječnog muškarca:
1. Zašto ti moram stalno govoriti da te volim? Pa već sam ti jednom rekao.
2. Učinit ću bilo šta za seks, čak ću se i vjenčati s tobom.
3. Volim dugu kosu.
4. Kad mi pričaš nježno, uvijek ću te pozorno slušati.
5. Ponekad mi reci "ne". Nemoj to raditi često, ali ponekad će mi dobro doći da me podsjeti kako vrijediš.
6. Druge žene više gledam uglavnom kad me naljutiš.
7. Kad si sretna samnom, ne mogu si pomoći a da te ne usrećujem još više.
8. Strah me da će, ukoliko dozvolim ženi da zavlada mojim srcem, ona pokušati da me iskoristi.
9. Ne čitam misli. Zapamti da nisam žensko.
10. Ženu koja me voli je jednostavno usrećiti. Bit će sretna ako nešto učinim za nju čak i kada pogriješim sve detalje.
11. Mrzim kad mi govoriš šta trebam uraditi - čak i kada ti ne tražim pomoć. Tako se osjećam kao da si mi mama.
12. Tokom seksa želim da čujem tvoje riječi onoliko koliko i moja koža želi tvoj dodir.
13. Kada me upitaš za savjet osjećam se važno jer mislim da mi vjeruješ.
14. Kada sam ljut mnogo je važnije kojim tonom samnom razgovaraš nego šta mi zapravo govoriš.
15. Mrzim kada ignorišeš ili umanjuješ vrijednost komplimenata koje ti dajem. Tako ćeš me natjerati da ti ih prestanem davati.
izvor : (Sarajevo-x.com) | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: O muskarcima Pon Jun 15, 2009 7:29 am | |
| 1. Zenama nije lako...
2. Ljubazni muskarci ... su ruzni.
3. Zgodni muskarci ... nisu ljubazni.
4. Zgodni i ljubazni muskarci . su homoseksualci. hehehe
5. Zgodni, ljubazni i heteroseksualni muskarci . su ozenjeni.
6. Muskarci, koji nisu tako zgodni, ali su ljubazni ... nemaju novaca.
7. Muskarci, koji nisu tako zgodni, ali su ljubazni i imaju novaca . misle, da trcimo za njihovim novcem.
8. Zgodni muskarci bez novaca ... trce za nasim novcem.
9. Zgodni muskarci, koji nisu tako ljubazni i koji su barem delomicno hetereo... ne smatraju nas zgodnom.
10. Oni muskarci, koji misle da smo lepe i koji su hetero i imaju novaca su....... papucari.
11. Oni muskarci, koji donekle dobro izgledaju, koji su ljubazni,imaju novaca i koji su srecom hetero ... su sramezljivi i nikad ti nebi sami prisli.
12.Oni muskarci, koji nikada ne prave prvi korak ... izgubit ce automatski interes o tebi, ako ti napravis prvi korak.
13. I tko - za vraga - jos sada razume muskarce?!
14. Muskarci su k'o dobro vino: Svi pocnu kao grozd i nas je zadatak da ih gazimo i ostavimo u tami/mraku dok malo sazru,da ih imamo rado uz dobru klopu.
15. Ovaj tekst je za inteligentne zene koje trebaju malo zabave i za muskarce,koje su po tvojem misljanju dovoljno jaki da ovo podnesu.
| |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: O muskarcima Pon Jun 15, 2009 7:34 am | |
| Muškarcima savršene obline nisu zanimljive
Zagreb, 13.06.2009., 14:51 | A.K.
Savršene proporcije supermodela i grudi za kojima uzdišu listajući Playboy nisu ono što muškarci zaista žele. Najnovije istraživanje je pokazalo kako su im najdraže prosječne obline, veličina 38 i žene u dobi od 25 do 44 godine
Bez obzira na uzdahe za izazovnim ljepoticama, muškarci ipak najviše vole obične žene prosječnih mjera i oblina.
Istraživanje koje je provedeno među studentima Sveučilišta u Sydneyju, koji su morali ocijeniti 201 skicu žene, pokazalo je da su im najdraže prosječne proporcije te žene u dobi od 25 do 44 godine.
Opsjednutost mršavim supermodelima uopće nije istinita jer su ispitanici u velikom broju odgovorili kako im je najdraža ženska veličina 38.
Najnoviji podaci su potpuna suprotnost opisu glamuroznih ljepotica, izgleda kako su i muškarci shvatili da je bolji vrabac u ruci nego golub na grani.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: O muskarcima | |
| |
| | | | O muskarcima | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |