|
| Vicevi.......... | |
| | Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 1668 Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Vicevi.......... Uto Feb 03, 2009 8:38 am | |
| Ispricajte neki vic ili se samo nasmesite | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi.......... Ned Jul 12, 2009 6:41 pm | |
| Doso mujo kod hase u goste i tako sednu oni i u jednom trenutku ce mujo: -ajde haso trkni gore donesi mi papuce! Haso: -ma daj mujo doso sam ti u goste kako Mozes da mi trazis... Mujo: -ajde haso trkni caskom ! haso: - Ajde! ode haso gore kad tamo mujine zena i cerka ribe ipo!!! haso: -reko mi mujo da vas obadve jebem!!! Obadve u isto vreme: -ma nebi nas haso sta ti je voli on nas! haso: -sad cete da vidite! mujo jel obe? Mujo: -obe,obe! ------------- U tri u jutro,u olujnoj noći, netko lupa na vrata. Mujo otvara vrata kuće, a pred njim stoji pijanac, jedva stoji na nogama. Pijanac moli Muju da izađe da ga malo pogura. - "Nema teorije", "tri je ujutru, covjece!" i zalupi mu vrata pred nosom. Fata : - Tko je bio? . Mujo :- Ma neki pijanac, traži da ga poguram. Fata : -Jesi li mu pomogao opet pita Fata. Mujo: -Nisam lud, tri je ujutru i napolju lije k'o iz kabla! Fata: - Sram te bilo ! Sjećaš li se, kad smo se prije dva mjeseca vracali od Sulje, i kad su ti kola crkla po onoj kišurini !?
Da se ona dvojica momaka nisu zaustavili da te poguraju, nikad se ne bi odande izvukli. Mujo, se malo postidi, i na kraju se obuče, otvori vrata i prodere se u mrak i kišu: - "Halo, jesi li još tu ? - Jesam ..., dere se pijanac. - Treba li te još pogurati? - pita Mujo - Treba, hvala lijepo! - kaže pijanac. - A dje si ? - pita opet Mujo. - Evo me ....na ljuljački ! | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi.......... Ned Jul 12, 2009 6:44 pm | |
| Pricaju Mujo i Haso i kaze Haso. "S!amo znas dje sam bio bio Mujo!" Mujo odgovor: "Dje to bolan?" Haso veli: "Ja u Safari Mujo, da samo znas kako je bilo!" Mujo ko iz topa rece: "Ufff! Ajde pricaj kako je tamo sta si ubio i to!" Haso poce da nabraja: "Uh, Mujo, ja ubio 10 Zirafa, 4 Slonova, 6 Lavova, 7 Antilopi, 11 Tigrova I 150 Nopliza." Zacudjeni Mujo upita Hasa: "Sta su ti to noplizi?" Haso veli: "To ti je ono malo crno, i kad ga ciljas vice "NO PLEASE" ----------------------- Bio Mujo na WC-u i stenje on,napinje se, dere se po cijeloj kuci i odjednom u tom momentu nestane struje. Dolazi Fata da vidi sta je bilo: "Mujo jesi dobro? Nestalo je struje" rece Fata, "Uh jebote ja mislio meni oci ispale!" odgovori Mujo. ---------------------- Kad je Haso video djacku knjizicu svog Mujice, rece: "Cestitam sine!" "Na cemu, babo, kad su sve sami kecevi." "Na hrabrosti da mi sa ovim izadjes na oci.", rece Haso Mujici. | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi.......... Ned Jul 12, 2009 6:50 pm | |
| Priča Mujo doživljaje iz II svetskog rata: - Strpali nas u logor u Aušvicu. Svakog dana izvedu po nekoliko i zatuku ih ćekićem. Jednog dana izvedoše i mene među njima. Uze onaj gad ćekić, udari me po glavi, ono - ništa. On opet, ono - ništa. Uze on malj od 10 kg i udari me posred ćela. Opet - ništa. Udari me ponovo, opet - ništa. A meni neugodnooooooo, tol’ka raja ćeka da dođe na red... ----------------------- Zasto Bosanci kopaju po pudingu.Traze doktora Etkera. ------------------------ U avionu se vozili: Rus, Nemac, Bahreinjanin i Bosanac. Lete oni iznad Rusije i Rus baci bocu plina. I pitaju ga: -"zasto si to bacio"? -Ma ima puno kod nas plina. I dalje oni lete. Nalete iznad Bahreina i Bahreinjanin baci kanistar nafte, pitaju ga ovi: -"zasto si to bacio"? - Ma ima toga puno kod nas. I tako oni dolete iznad Nemacke a Bosanac se javlja: -"Nemac, nemoj ni da pomisljas na to!" ------------------------- Takmice se Bosanac, Amerikanac i Rus ko bolje cuje. Kaze Amerikanac: - ja leg'o neki dan, i ne mogu da spavam. . . cujem nesto hoda, udara, lupa gore na spratu. Ja se popnem kad ono-PAUCI SETAJU! Kaze Rus: -Ja pokusao da zaspim kad nema sanse!! Ja taman da sklopim oci probudi me neka buka, ne znam sta je! Lupa, skripi, grize. . . . Ja odem da vidim sta je kad ono- rdja n'griza cijev! Kaze Bosanac - ja nocima ne mogu oka da sklopi! Nesto mi ne da mira, cujem lupanje, Otvaranje-zatvaranje, skripu... ja odem u sobu da vidim sta je. . . otvorim ormar kad ono - MOJ KAPUT IZAŠAOI IZ MODE! | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi.......... Ned Jul 12, 2009 6:54 pm | |
| Gde zena Crnpogorca sakriva pare? Ispod lopate. -------------- Zašto Crnogorci nesviraju harmoniku? Da ne pređu granice. --------------- Na livadi imaju dvije krave. Jedna stoji a jedna lezi,koja je Crnogorska? Ona sto stoji, mrsko joj leci! --------------------- Spilberg odlucio snimiti film u Crnoj Gori. Snime oni film o Crnogorcu, a na filmu Crnogorac 2 sata spava. Film u Americi postigne veliki uspjeh, pa je Spilberg odlucio snimiti jos jedan film. Odu u Crnu Goru te snimaju film. Za vrijeme filma Spilberg se digne i veli Crnogorcu: "Cujes, jel bi se mog'o malo dignut, da nije toliko jednolican film." A Crnogorac njemu veli: "Pa nijesam ti ja kaskader" ---------------------- Pita inspekcija radnika u crnogorskoj fabrici: Koliko ljudi ovdje radi? Sa šefom - deset. A bez šefa? A, bogami, bez šefa - niko! | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi.......... Ned Jul 12, 2009 6:57 pm | |
| dolazi jedan policajac drugom i upita: -kuda si ti krenuo??? ovaj drugi mu odgovori: - ma ne znam, a ti??? - ne znam ni ja. Ma hajmo ovuda blize nam je ------------------ Predje pandur ulicu i pita prolaznika gde je druga strana ulice. Prolaznik mu kaze prekoputa. Pandur odogovri: - Pa tamo su mi rekli da je ovde ------------------ Ulazi pandur u stanicu i pita kolegu: "Jesi cuo da je izasao palysation 3"? Koega odgovori: " Ma nisam ti ja gledao ni prvi ni drugi deo". -------------------- Stoje na stanici pandur i dizelash, Tek ce dizelash panduru: -Znas koja je razlika izmedju tebe i ovog voza? -Nemam pojma - kaze pandur. -Voz ima dva razreda,a ti ni toliko. Misli se pandur i kaze: -Je li,a je'l znas koja je razlika izmedju tebe i ovog voza? -Ne znam - kaze dizelash -Ovaj voz ide IZ stanice, a ti ides U stanicu.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi.......... | |
| |
| | | | Vicevi.......... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |