Tvoj prijatelj
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tvoj prijatelj

Osmeh

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

SMS poruke

Ići dole 
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 1668
Datum upisa : 24.07.2008

SMS poruke Empty
PočaljiNaslov: SMS poruke   SMS poruke Icon_minitimePon Jul 13, 2009 8:59 am

DOSADAN SI....

Dosadan si ka` proliv.

Dosadan si kao avganistanska stenica

Dosadniji si od tvoje keve sinoc!

Sladak si k’o kasika soli

Prilepio si se za mene kao krpelj!!!!!

Sta citas?! Igra mecka,a?! Bjez bre odatle dosadan si!

Nemoj mi dosadzivat ko neka plavusa kad joj se nesto treba objasnit.

Dosadan si ko buva!
Nazad na vrh Ići dole
https://tebi.forumsr.com
Admin
Admin
Admin

SMS poruke Empty
PočaljiNaslov: Re: SMS poruke   SMS poruke Icon_minitimePon Jul 13, 2009 9:00 am

IZVINI.....

Izvini sto ti se nisam javio bio sam na HOT-liniji…

Izvini sto sam zakasnio, zagorele mi palacinke.

Izvini sto ti se nisam javljao, planirao sam ali onda shvatih koliko mi se svidjas …

Izvini sto ti se nisam javio, isao sam do skole, onda je naislo auto i bara me jepoprskala, a u dzepu mi je bio tvoj broj koji se pokvasio tako da…..

Izvini sto ti se nisam pre javila, samoca mi je mnogo smetala, ali sam shvatila da je gotivna stvar! Sta kazes na to da malo oboje uzivamo u njoj?

I zvini sto ti se nisam javila… ma znas i sam da mi ponekad nisu svi kod kuce

izvini sto ti se nisam javljao, propio sam mobilni pa sam radio da bi kupio novi.

Izvini sto se ne javljam, gubim se ko BUREK u svemiru!!!

Izvini sto ti se nisam javila. Imala sam pametnija posla!!!

IZVINI STO NISAM DOSAO OTISAO MI JE MOTPOR U KONJSKI KOLA A BURAZ MI NIJE HTIJO DATI MAGARCA.

IZVINI STO TI SE NISAM JAVIO SEDEO SAM PA NISAM IMO KAD.

Izvini sto ti se nisam javila imla sam smrtni slucaj, riknuo mi je hrcak.
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin

SMS poruke Empty
PočaljiNaslov: Re: SMS poruke   SMS poruke Icon_minitimePon Jul 13, 2009 9:00 am

1. Sigurno je lijepo biti na tvome mjestu dok me gledas???

2. Pokusavao sam da kazem nesto polagano ali tvoja lepota mi je zavezala jezik.

3. Cao ja sam Mr. Right neko mi je rekao da si me trazila.

4. Poljubi me ako gresim ali da li se mi mozda ne znamo odnekle?

5. Tvoj otac mora da je lopov. Zato sto je pokrao sve zvezde sa neba i stavio ih u tvoje oci.

6. Lepa majica. Ali bi bila lepsa na podu moje sobe.

7. Da li verujes u reinkarnaciju? Mogu da se zakunem da smo bili ljubavnici u proslom zivotu.

8. Mora da si umorna. Zato sto si ceo dan trcala po mom mozgu.

9. Jedino sto mi tvoje oci nisu rekle je tvoje ime.
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin

SMS poruke Empty
PočaljiNaslov: Re: SMS poruke   SMS poruke Icon_minitimePon Jul 13, 2009 9:01 am

12. Kad si mi rekla da odjebem, jel je to znacilo ‘ne’?

13. Zovem se _____, ali zovi me veceras.

15. Budi originalna, kazi ‘da’.

16. U ljudskom telu ima 256 kostiju. Hoces li jos jednu?

19. Izgledate kao moja treca zena - Oh, koliko ste se puta zenili? - Dva puta …

25. Jel verujes u ljubav na prvi pogled, ili treba da prodjem opet?

27. Hajdemo kod mene da radimo matematiku: Da dodamo krevet, oduzmemo odecu, podelimo noge, i … mnozimo se!

28. Zdravo. Ja sam veliki brat … gledam te celo vece …

43. “Istina ili izazov”,”isina”,”hoces li da se prosedamo”.

44. Znam da si dobra djevojka, ali da ja ipak nesto pokusam!

47. Ja sam tvoj ispit zrelosti!

48. Ili se ti predaj, ili da ti se ja predam.

49. Pogledaj u zvijezde, tako sam ti blizu.

50. Moras munjevito reagovati, jer mogu otici.

51. Trcim na duze, jesam li blizu?

52. “Nista mi nisi. Ali mozes biti.”

58. Iz “ZAVODA ZA ZALJUBLJENE” Vas obavestavaju da u ovom trenutku nekome neizmerno nedostajete. Zato Vas molimo da uzvratite poruku na ovaj broj. HVALA!

59. Poljubac je jezik ljubavi. Sreco, dodi da se ispricamo.

60. Jedini izvor u pustinji cini je dobrom a tako ti moj zivot cinis mnogo ljepsim zbog toga sto si jedina osoba moga srca.
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin

SMS poruke Empty
PočaljiNaslov: Re: SMS poruke   SMS poruke Icon_minitimePon Jul 13, 2009 9:07 am

63. Ma koga to moje lijepe oke vide????
64. Bices moja ili bozija, ako ne budes moja tad cu ja biti bog.
65. Da a moze li dobiti tvoj broj ponovo sinoc sam ga zaboravio.
66. Ti si razlog što postojim, ti si razlog što sam tu….
70. Cekam te u 5, ako ne dodjes u 6, u 7 cu odluciti da u 8 odem kuci.
71. Ja se Tebi svidjam a Ti meni??
72. Jeli te bolilo? Sta? Kada si pao sa neba, jer ja odmah prepoznam andela!
73. Venem ja ko cvijetak suh, sta cu sad bez tebe, uh!
74. Sinoc sam brojala zvezde, primetila sam da dve nedostaju. A onda sam ih ugledala u tvojim ocima.
75. Da sam normalan poludio bih zbog tebe???!!
76. Dugo, vec dugo te promatram pokusavajuci otkriti neku tvoju manu i konacno sam uspio…! Andjele, pa ti nemaš krila.
77. A da te šarmiram ili da prodem opet ispred tebe.
80. Postoji samo jedna pametna droga na ovom svetu :LJUBAV,ako hoces mogu da budem tvoj DILER.
82. Najbolja ljubavna izjava: BAS TI ZAVIDIM STO SI SAMNOM!
83. Sunce sija cvetaju bandere, ja te volim, Ti si moja cura.
84. Sta je magnetica rekla magnetu? Veoma si privaclan!
85. JESILI CULA VJESTI. NE ZASTO. KAKO TANJUG JAVLJA JA TE VOLIM.
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin

SMS poruke Empty
PočaljiNaslov: Re: SMS poruke   SMS poruke Icon_minitimePon Jul 13, 2009 9:14 am

88. Ali bi se udala za mene.
89. Volim te volim al mi nada vene jer ja ne znam dal ti volis mene!!!!!
90. Izgubila sam svoj broj telefona. Jel mozes da mi pozajmis tvoj?
91. Jedina si na koju navece poslednju pomislim ali si prva koju pozelim ujutro kad se probudim.
92. U bashti punoj cvijeca, najljepsha si ti. ‘Ko te nezna rekao bi da si carska kci!
93. Tvoja je mama LOPOV. Ukrala je sa neba dve zvjezde i od njih napravila tvoje krasne okice!
94. Zbog tebe želim biti bolji covek.
95. Uz tebe tek osecam da postojim…
96. Ti imas nesto posebno, nesto sarmantno, nesto nedostizno. Nesto sto nitko nema… Ti imas MENE!
97. Da li te je jako zaboljelo kada si mi sa neba pala andjelice moja.
98. Da li mogu da pozajmim sitno? Obecao sam mami da cu da je zovnem kad se zaljubim.
102. JA: Cini mi se da smo se i ranije sreli. ON: Je li? A gdje? JA: U prostorijama mojih snova!
104. Izvini, devojcice, koliko je sati? -Pola jedanaest. Mislim da je vreme da se upoznamo….
108. Znas li gdje se nalazi najdalji kamen u najdubljem okeanu? -Aha! -A najdalja zvijezda u svemiru? -Aha! -Onda znas koliko te volim!!!
113. Rekli su mu da te lako osvojiti, ali teško zadržati. Voljela bih im pokazati da nemaju pravo. Što kažeš?
119. Da li mi se cini ili si ti onaj momak iz mojih snova?!?!
120. Poljupci su postali najljepse iskusenje od kad postoje tvoje usne
121. Da li su ti to zrnca secera u ocima ili si stvarno toliko sladak?!
122. NEKI SNOVI SU DUZI A NEKI KRACI A MOJ NAJLJEPSI UPRAVO STOJI ISPRED MENE !
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin

SMS poruke Empty
PočaljiNaslov: Re: SMS poruke   SMS poruke Icon_minitimePon Jul 13, 2009 9:22 am

124. Kazu da je poljubac najljepsi susret na svijetu, hajde da se nadjemo!
125. Da li nosis kontak sociva u boji ili su tvoje oci tako prirodno lepe?
128. Da li ti smeta da sednem pored tebe? Kad sam te ugledao kolena su mi pokleknula.

Divno je kada nekoga volis,jer je ljubav najveci poklon koji dajemo.Ljubav je skola ne sebicnosti i vernostiA prava ljubav je kada nekog volis kao ja tebe!!

Kada me budes pitao sta vise volim tebe ili zivot, reci cu zivot. Naljutices se i otici…neces znati da si ti moj zivot?

Ponekad mi toliko setas mislima da se upitam kako te noge ne zabole.

Ne pitaj sunce da uvjek sja… ne moze postoji noc. Ne trazi od covjeka da vjecno zivi… ne moze postoji smrt. Ne trazi od mene da ne volim… ne mogu postojis ti!

JA… pogledom pratit cu te, dodirom mazit cu te, zagrljajem branit cu te, poljupcima hranit cu te, suzama tjesit cu te, ZAUVJEK voljet cu te!

Ti si najvece blago ovoga sveta, a ja sam najbogatija na svetu, jer si pored mene…..

Sve bi mogli mi, ako hoces poslusati srce svoje i nasla za mene malo vremena, sve bi mogli samo kad bi htela ti…

Ako te plasim zovi 92, ako te palim zovi 93, ako te povredim zovi 94, a ako me hoces samo me zvrcni.

Ako me voliš, ne pricaj nikom. Ako me želiš, ne daj me nikom. Ako me ljubiš, ljubi me nežno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce oprošteno ti je……….

Vetar mi te doneo, spustio s nebeskih visina da budemo jedno, da nas obuzme toplina. Talasi su mi te doneli sa morskog dna da budes moja STVARNOST a ne SAN.
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin

SMS poruke Empty
PočaljiNaslov: Re: SMS poruke   SMS poruke Icon_minitimePon Jul 13, 2009 9:31 am

Znaj necu te voleti vecno, ali ne ljuti se jer nista ne traje vecno, volecu te jedan deo vecnosti, koliko traje moj zivot.

Zbog tebe bih sve ostavila druge, ako sam pogresila, kazni me, al jednom reci bar ove noci tuzne, dal bi zaplakao ti ako me ne bude.

Moje misli tebi odlaze, lako dodju a tesko prolaze, iz daljina ko da cujem glas, gotovo je nema vise nade za nas.

Reci sjajnoj zvezdi sto na nebu sja, da te poljubi umesto mene kad nemogu ja . . .

U srce sam te zakljucao nemozes izaci, a kluc sam izgubio nemogu ga naci!!!

Poljubac se prvi pamti, u srcu dugo krije, poljubac je uvek lep al ko prvi nikad nije.

Voli jer samo hrabri vole a kukavice cekaju da budu voljene.

Ja bih opet tebe izabrala i ne bi se zato pokajala. Dusu i telo sve sam tebi dala samo da jos jednom budem tvoja “MALA”

Znamo da alkohol skodi al dodje nam ponekad jer utehe nema u vodi.

Prolazim kroz tamne ulice koje su prie bile svetle. Ulice tamne kao i moje srce kad nisi ti kraj mene.

Ako ti se veceras veliki smesni covek uvuce u krevet i stavite te u svoju torbu, ne brini se. Od Deda Mraza pozelela sam tebe.

Prestacu da te volim, prestacu da ti se divim, prestacu da mislim na tebe onog dana kad cu prestati da zivim.

Ima jedan cvet, al ne znam mu ime, mislim da se zove “ne zaboravi me”

Iz ociju suze kaplju, usne tvoje ime sapcu, a srce boli zato sto te ludo voli!!!

Bog samo zna sto te volim tako ja, sto cu te voleti jos sto godina!

Zelela sam ti poslati nesto neopisivo lepo, simpaticno, osecajno, umiljato, vruce, erotnico i vrlo pametno, ali nazalost ne mogu da stanem na ekran!

Poslala sam nocas andjela da te cuva, andjeo mi se ubrzo vratio, i rekao da andjeli ne cuvaju andjele.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

SMS poruke Empty
PočaljiNaslov: Re: SMS poruke   SMS poruke Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

SMS poruke
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tvoj prijatelj :: Nasmesite se :: Nasmesite se molim-
Skoči na: