Tvoj prijatelj
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tvoj prijatelj

Osmeh

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Sestogodisnjje dete palo sa 5-tog sprata

Ići dole 
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 1668
Datum upisa : 24.07.2008

Sestogodisnjje dete palo sa 5-tog sprata Empty
PočaljiNaslov: Sestogodisnjje dete palo sa 5-tog sprata   Sestogodisnjje dete palo sa 5-tog sprata Icon_minitimePon Jul 20, 2009 12:28 am

Малолетни А. П. (6) пао је јуче око 15.30 часова са терасе на петом спрату зграде у Јасеновој улици на Чукарици и задобио теже телесне повреде због којих је превезен на одељење за реанимацију Ургентног центра. Дечаку је после прегледа констатован прелом карлице па је упућен на Институт за мајку и дете где је и задржан на лечењу. Према незваничним наводима, шестогодишњак се преко ограде балко нагнуо како би осмотрио оближњи засад у парку, када је изгубио равнотежу и паоса висине од 15 метара на жбуње посађено у близини вишеспратнице. Жива ограда донекле му је ублажила пад али је од недавно поткресаног грања задобио мноштво огреботина по лицу и удовима. Пре него што је изашао на терасу, А.П. се играо у стану са родитељима и трогодишњом сестром који нису приметили када се малишан, иначе склон нагињању преко ограде, искрао на балкон. Он и његова породица привремено су боравили на овој адреси, где иначе живе дечакови баба и деда, јер су последњих петнаестак дана адаптирали свој дом у Миријеву.
– Стајала сам на тераси када сам видела силуету како пролеће испред мене. Мислила сам да је пала нечија столица, али сам, осмотривши пажљивије, схватила да је у питању дечак са спрата изнад мене. Истрчали смо заједно са његовим родитељима испред зграде и затекли га како, изгребан свуд по телу, лежи на десном боку и стење. Безуспешно је покушао да устане, али нисмо смели да га померамо пре него што је стигла хитна помоћ. Они су га имобилисали и однели на носилима – испричала је Дуња Давидовић, комшиница са четвртог спрата.
Дечак је приликом збрињавања био у свесном стању и, како је потврдио један од лекара, могао је да помера руке и ноге. Према причи суседа, ово није први пут да се А. П. ризично нагињао преко ограде балкона, због чега су га родитељи често опомињали.
М. Л.
[објављено: 20/07/2009]
Nazad na vrh Ići dole
https://tebi.forumsr.com

Sestogodisnjje dete palo sa 5-tog sprata
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Naucite dete da jede samo

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tvoj prijatelj :: Slobodne teme :: Vesti-