| Textovi narodnjaka | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 1668 Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:04 am | |
| Samo narodnjaci ovde | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:10 am | |
| Aca LukasAko su tvoja usta otrov sipalaSamo je srce jos svedok da sam ziv ove noci u meni lako ubila si sve al' ljubav ne Sad samo idem ali ne stizem sad samo zivim ali ne disem samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci Ref. Ako su tvoja usta otrov sipala sto mi je ljubav s tobom tako prijala o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane Ako su tvoje usne melem nudile sto su mi dusu trovale i ubile o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao Samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci u meni lako ubila si sve al' ljubav ne Sad samo idem ali ne stizem sad samo zivim ali ne disem samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci Ref. Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:10 am | |
| Aca LukasBele ruzeNe pitaj me druze moj ne pitaj o zeni toj nemoj drugu srce slomiti kada znas da, da se ona meni nikad nece vratiti Ref. 2x Bele ruze, bele ruze bele ruze opet cvetaju a u mome srcu, druze crne kise opet padaju Kafana je prepuna a ja nigde nikoga nemam para nemam drugova Samo stari cigani moju pesmu sviraju bele ruze opet cvetaju Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:11 am | |
| Aca LukasLicna kartaO, jesi li to ti zena pred kojom klece svi al', rekoh, neces uspeti za mnom ces zaliti, u bedi stariti od tvoga tako lepog lica nece ostati ni senka a ti, cuda gle, lepsa nego pre A ja case bacam po kafani, krvarim trazim zid da glavom udarim Ref. Napred, nazad, nemam gde licna karta prazna je samo tvoja slika stoji tu da jednom kad umrem po njoj me poznaju O, jesi li to ti srecna u novoj ljubavi al', rekoh, neces uspeti da me zaboravis, da ces poludeti i da ce posle mene ostati bar trag na tvome telu a ti, cuda gle, jace nego pre Ref. Jesi li to ti, stara ljubavi sta li ti se posle mene to dogodilo da l' si sretnija il' pametnija sta li te je posle mene preporodilo Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:12 am | |
| Aca LukasLisicaPonekad gazda, ponekad sluga ponekad sunce, ponekad duga mala lisica u noci eto, to su tvoje oci Ref. 2x Pobeci negde, misli me vuku od tvog pogleda, od tvojih ruku i od tvog smeha jer ne znam gde bi od male lisice u tebi Pomalo budna, pomalo snena pomalo dete, pomalo zena mala lisica u noci eto, to su tvoje oci I kada bezim, i kad se nadam u tvoje zamke ponovo padam mala lisica u noci eto, to su tvoje oci Ref. 4x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:12 am | |
| Aca LukasMiris tamjanaSve sam ti dao u ovom svetu stradanja sve sam ti dao i prosjak post'o pijanac bez nadanja Ref. Poljem se siri miris tamjana mirise cvece ko moja dragana a male laste s juga dolaze ko da mi tvoju ljubav donose U ovom gradu ja nemam nikoga umrecu duso ako si njegova neka te prate stotine tambura umrecu duso na tvojim rukama Ja nista necu sto sam ti dao od srca ja nista necu jer ne znam da li si zena il' svetica Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:13 am | |
| Aca LukasNesto protiv bolovaIdi, ne oklevaj sto samnom ovde imas sve al pomiluj me bar za kraj ubij me nezno, molim te Ref. Na stolu ostavi mi cvet da mi na tebe mirise kartu za let na onaj svet i punu saku olova i nesto protiv bolova Na podu suzu ostavi da me na minut prevari da odlazis iz ljubavi i punu saku olova i nesto protiv bolova Kazem ti odlazi jer plasi me da ipak smes da skupis hrabrost zadnji put i da iz mrznje ostanes | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:14 am | |
| Aca LukasPonos i lazNocas kada izadjes odavde Sve ce biti kao da si tu Al u srcu nece biti nade Za nas dvoje vise ni u snu Ne idu znas, ponos i laz Boli me al zaplakati necu Musko srce ne sme plakati Na rastanku zapalicu svecu Da te vidim, da te zapamtim Nocas svetle nase cigarete Kao zvezde, kao tajni znak Kad izgore krenuces polako Nasu ljubav prekrio je mrak Ne idu znas, ponos i laz | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:15 am | |
| Aca LukasZapisite mi brojStani, cujem svoje srce kako za njom vice alkohol je logican nastavak te price Pali kola srpski rulet da joj sto pre dodjem tip u plavom kaze stani trazi s njim da podjem Ref. Zapisite mi broj, privedite me sutra jer koga izda noc vjeruje u jutra oduzmite mi sve ja ici cu na rukama da dodjem do nje Vreme leti, a ja nemam krila da im odem zar nikog nema da mi doda noz da se izbodem Uzalud trazim na tom licu jedno zrno pravde zar niko nece da mi kaze gubi se odavde | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:28 am | |
| Ana BekutaDobro jutro lepi mojMislio si za noc jednu nestace svi dani dugi da ces sutra kad ustanes biti neko drugi Mislio si da ce ona koju si te noci sreo biti bolja prema tebi promeniti zivot ceo Shvatio si ali kasno sve je bilo samo varka da od srece pa do tuge linija je tanka Ref. Dobro jutro lepi moj dal' jos trazis me u njoj kada oci otvoris cije ime govoris Dobro jutro budi se da li ko ja ljubi se navike ti poznajem znam da ti nedostajem | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:28 am | |
| Ana BekutaEh, djavoleZavole te srce moje ludo zavole djavole zavole te srce moje pa se razbole eh, djavole Proklet bio sto si bas kraj mene zastao djavo je u tvojoj dusi lego zaspao Proklet bio sto si bas kraj mene zastao od srece me rastao Zanele me oci tvoje ko nijedne pre djavole zanele me oci tvoje pa sad nemam gde eh, djavole Trazio si dusu moju dala sam ti sve djavole trazio si dusu moju sta cu sad bez nje eh, djavole | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:29 am | |
| Ana BekutaJa nisam rodjena da zivim samaZivot je vetar koji snazno duva treba mi neko ko ce da me cuva ja sam bez tebe ko na vetru ruza treba mi neko ljubav da mi pruza Ref. 2x Ja nisam rodjena da zivim sama u ovo vreme burno samo u tvom zagrljaju osecam se ja sigurno Zivot je polje cvetno ili snezno ljubav nas vodi zagrli me nezno zivot je reka vrlo cudne cudi cuvaj me, cuvaj pored mene budi Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:31 am | |
| Ana BekutaPitas kako zivimPitas kako zivim i sta novo ima jos te budna sanjam u dugim nocima 2x Ref. 2x Nista novo nema sve po starom ide jos te moje oci na sve strane vide Pitas kako zivim prati li me sreca a svaka me zora na tebe podseca 2x Ref. 2x Pitas kako zivim sa kim zivot delim a ja te cekam a ja te zelim 2x Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:32 am | |
| Ana BekutaUmri muskiZa sebe ti si hteo uvek najbolje za mene sta preostane ovo su samo nasi zadnji trzaji kad ljubav bolest postane Ref. 2x Umri muski na moj znak ne plasi se budi jak umri muski necu ja slava mrtvima Nikad mi nisi dao dah da uhvatim za trku snage mi nestalo sa tobom nemam vise svezeg vazduha zagusljivo je postalo Ref. 4x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:33 am | |
| Ana BekutaVeseljakOve noci moje zlato luduje u kafani sve do zore lumpuje Ref. 2x Djavolu bi dusu dao za merak ja ga volim sto je takav veseljak Ili njega sad ne sluzi secanje ili ne zna kako boli cekanje Ref. 2x Kaze srce, a i suza poneka da veseljak on ce biti doveka Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 8:33 am | |
| Ana BekutaZavoleh teZavoleh te, ko nedelja vojnika i vojnik nju pismo i u dzepu slika zavoleh te, jer ko te ne bi voleo Zavoleh te, ko male ptice s trehe ko krunu kralj ko gresnik svoje grehe zavoleh te, a ti si me razboleo Ref. Da li sam ko lasta prognana ka jugu kad sam samo tugu s tobom videla Da li sam ko ruza zgazena u snegu kad sam samo suze s tobom imala Zbog tebe sam, kljucala na sto stepeni ko 'ladna noc, ledila sve u meni a moskva i mraz kad si me ti uvredio Stvoricu zid za ljude oko sebe kineski zid da jacije od tebe da ne bi me nikada ti povredio Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 6:30 pm | |
| Dara BubamaraAko umrem ove nociI evo opet sam sama po ko zna koji put sedim tu i drhtim kao prut a dala sam ti mladost i ceo zivot svoj a ti si sve to prodao za noc noc sa njom Ref. Ako umrem ove noci posle nase ljubavi veruj, niko nece moci da me probudi I nema vise sanse da oprostim ti sve jer kad ljubav jednom umre samo tuga ostaje I mada ljudi kazu da vreme leci sve moju tugu nikad zbog tebe a dala sam ti mladost i ceo zivot svoj a ti si sve to prodao za noc noc sa njom Ref. Volim te, zadnje reci su mi to odlazim, sve je gotovo Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Čet Mar 12, 2009 6:30 pm | |
| Dara BubamaraBez milostiGovore mi da te vidjaju sa njom u po bela dana vise se i ne krijes a svima pricas da jos smo zajedno samo casu tuge dolijes I muka mi je sad i od tvoga dodira kad na njene jeftine parfeme mirises jadno mi je sve u vezi sa tobom samo zelim da te izbrisem kao gumicom Ref. Bez milosti, bez milosti ponizi me za kraj dovedi je u krevet moj i sve joj moje daj Bez milosti, bez milosti i ja cu biti znaj kada pred mene budes stao Bez milosti, bez milosti ponizi me za kraj dovedi je u krevet moj i sve joj moje daj Bez milosti, bez milosti i ja cu biti znaj kada pred mene budes stao da trazis oprostaj I muka mi je sad i od tvoga dodira kad na njene jeftine parfeme mirises jadno mi je sve u vezi sa tobom samo zelim da te izbrisem kao gumicom Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:51 am | |
| Dragana MirkovicBice mi kako kadJa ti odlazim ne znam kuda ali snaci cu se ja oci zelene, oci tvoje kao more nevere Ja ti odlazim nikad nisam ni bila stvorena da menjam te iz korena Ref. Bice mi kako kad ali nikada k'o sad da je srece da te vidim ponekad Sve je bol, sve je dim i kad jednom odem s njim koga lazem da te ne volim Ja te ostavljam danas boli ali nece do veka stare navike, nase duse kao tuzne razlike Ja te ostavljam ma neka celog svog zivota tugujem jer nista ti ne dugujem Ref. 4x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:52 am | |
| Dragana MirkovicCekaj me jos maloMoje je srce ostalo tamo gde je cvetao maslacak zut gde su se usne, moje i tvoje ljubile sreco prvi put Ref. 2x Cekaj, cekaj me jos malo moja tajno mladalacka prva pesmo, prva prico prva suzo devojacka Moje je srce ostalo tamo gde je tisina budila dan i gde su oci, moje i tvoje otkrile sreco prvi san Ref. 2x Moje je srce ostalo tamo gde je saptao proleca glas gde i sad stoje, najdraze moje imena nasa umesto nas Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:53 am | |
| Dragana MirkovicCudan neki maliUmesto da me zabavljas stalno nesto sa mnom raspravljas Te ovaj me gleda te onaj me voli slusaj decko nisam u osnovnoj skoli (2x) Ref. 2x Cudan, cudan neki mali sve mu nesto fali ne znam, ne znam sta cu s njim da li da ga, da li da ga ostavim ili da mu, ili da mu oprostim Zeljna sam da me zagrlis a ti uvek kasno dolazis Kucas mi na prozor sve u kasne sate a znas da se plasim od mame i tate (2x) Ref. 2x Pametno moje to da znas ja ne volim kad me sekiras Ponasaj se lepo uz tebe je dama odvesce me drugi gledaces za nama (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:53 am | |
| Dragana MirkovicCvete mojPros'o si pored mene i sakrio pogled svoj da ne vidim oci snene kako placu cvete moj (2x) Ref. 2x Cvete moj, drugi su krivi za sve za moje uplakane oci za tvoje pijane noci cvete moj Znas li ko sam, htedoh reci znas li da sam neko tvoj al' ostadoh ja bez reci zbog tih suza cvete moj (2x) Ref. 2x Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:54 am | |
| Dragana MirkovicDa li znasDa li znas ijedno srce vise ranjeno ima li na svetu ruze tako uvele kao sto sam ja otkada te ne vidjam kao sto sam ja tugo moja neverna Ref. Sta ce mi ruke sto ne grle, usne sto ne ljube oci koje vide tebe pored druge srce bez ljubavi, dusa bez spokoja sta ce meni zivot kada nisam tvoja Gledam pored reke zaljubljene parove tamo u daljini neko pravi svatove sunce nebom plovi, vetar grane savija sve je kao nekad samo nismo ti i ja Ref. Meni posle tebe niko vise ne treba zivim kao pesma koju niko ne peva nemam gde da odem, nemam sta da izgubim tvoje ime zovem sve si moje bio ti Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicBog srca mogJos te nisam ni videla andjele ali sam odmah osetila nevolje jos ti nisam ni ime prosaputala u tvoje sam oci zalutala Ref. 2x Da li si mozda car sunce, il' nebeski dar ili si Bog srca mog Sve sto imam ja bih dala za tvoje misli skrivene na koga li mislis, kome pripadas znas li da mi se dopadas Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicDivlja devojka (duet Nino)Divlja devojka moja nevera u mom oku, ej tugo moja oganj gorelaS tobom sanjala drugog volela za dva dana, ej tugo moja sve prebolela Divlja devojka gresna hodala nase noci, ej tugo moja drugom prodala
Gde je zgazila trava ne nice a kraj tebe, ej tugo moja zivot promice
[i]Ljubav umire sve je uvelo srce zali, ej tugo moja sto je volelo[/i] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka | |
| |
|
| |
| Textovi narodnjaka | |
|