| Textovi narodnjaka | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 1668 Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:06 am | |
| Dragana MirkovicNa rastankuSva su svetla pogasena i ulica u mrak tone tvoje reci na rastanku ko nesrecna zvona zvone Ref. Kad bi znao kako boli od bola je mnogo jace pruzi ruku, zagrli me da mi srce ne zaplace Jos me tvoja senka prati sve u meni samo vene ne lazi me na rastanku zar ti nije zao mene Ref. Istina je ne volis me tiho tone zadnja nada ne ljubi me na rastanku jer to mi jos teze pada Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:07 am | |
| Dragana MirkovicNajlepsi parKada jedna ljubav prodje kazu druga dolazi al' za tobom zelja luda jos uvek ne prolazi Ako se sretnemo opet jednom me pogledaj bar jer bili smo bili nekad najlepsi par, najlepsi par2x Kazu, zivot tece dalje treba opet voleti al' uzalud, jos uvek te ne mogu preboleti Ako se ljubavi nove ugasi poslednji zar seti se, bili smo nekad najlepsi par, najlepsi par2x Svaka ljubav ljubav nije samo ti si bio to neku drugu ljubav nece ovo srce slomljeno Ako te zaboli proslost na mene pomisli bar jer bili smo bili nekad najlepsi par, najlepsi par2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:07 am | |
| Dragana MirkovicNaviko si mali mojDa li bi me voleo da li bi mi srce dao da sam ista ko i sve sto ti nisu znale reci ne Nebi me ni sanjao nebi mi ni ime znao da ti nisam rekla ne nebi te bilo kraj mene Ref. Naviko si mali moj da te maze, da te paze budio si nespokoj ljubio na kratke staze Nece moci mali moj meni treba mnogo vise necu samo dodir tvoj da mi vetar suze brise Mislio si da sam ja naivna i slatka mala tajni plan sam imala tvoju sam igru igrala Postala ti deo sna radila sam sta sam htela shvatio si kasno da tvoje sam srce uzela Ref. Ref. Nece moci mali moj meni treba mnogo vise necu samo dodir tvoj da mi vetar suze brise | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:08 am | |
| Dragana MirkovicNe place se za junakomNista novo rastaju se dvoje drugu zeli sada svakom svoje ne zali te tuzno srce moje ne zali te, ne zali te Ref. 2x Ne place se za junakom ne place se, ne bice junak srce moje izdrzace sve Prodje mladost njemu sam je dala on odlazi kao da je sala ne zali te tuzno srce moje ne zali te, ne zali te Ref. 2x Jos je rano bolu da se predam necu zivot kroz suze da gledam ne zali te tuzno srce moje ne zali te, ne zali te Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:08 am | |
| Dragana MirkovicNe veruj im srecoKo ti je rekao da sam bila s njim ko te to laze danima on je proslost u zivotu mom odavno me vise ne zanima (2x) Ref. 2x Ne veruj im sreco jer i sam znas istina je ljubav nasa sve je drugo laz Da li sam ti verna il' ti stvaram bol koga to sada zanima hir izmislja o neverstu mom i laze te laze danima (2x) Ref. 2x Sta od tebe hoce znam li ko je on ko se to u druga pretvara sto ti prica kako nisi moj i kako sam tvoja nevera (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:09 am | |
| Dragana MirkovicNe vracam se starim ljubavimaStalno mi pretis odlaskom stalno mi pretis rastankom kao da ti nisam verna bila ne znam stvarno gde sam pogresila Ref. 2x Probaj, ostavi me ako druga nesto lepse ima ne zaboravi, ja sam samo jedna ne vracam se starim ljubavima Smiri se smiri ne luduj pricama raznim ne veruj odkad tebe moje srce ljubi nikad nije postojao drugi Ref. 2x Nikad se nisam vracala neverstva nisam placala ne znam sta mi tvoje srce sprema ako odes pomirenja nema Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:10 am | |
| Dragana MirkovicNema srece bez tebeZelja me tera misli me vuku da stavim ruku pod tvoju ruku (2x) Ref. 2x Nema srece bez tebe srce dobro zna dodji moja ljubavi zeljna sam te ja Jedina zelja misli su moje da stavim usne na usne tvoje (2x) Ref. 2x Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicNemam ja milion sudbinaZbogom, zlato, ne prati me lepo ti je samo ime sve je drugo prevara i laz Srce kao santa leda plovi morem mrtvih snova sta sem bola mozes jos da das Sreca je zauvek znam, od nas odplovila put do nje nam mahovina sakrila Ref. Nemam ja, nemam ja znaj, milion sudbina da se jedne jedine zbog tebe odreknem I nije mi, nije, znaj crni djavo rodbina da pred Bogom ovo s tobom poreknem Sto da s tobom ljubav prosim kad u srcu blago nosim kad ti ne znas lozinku za raj Srce kao santa leda plovi morem mrtvih snova igri je bez pobednika kraj Sreca je zauvek znam, od nas odplovila put do nje nam mahovina sakrila Ref. Sreca je zauvek znam, od nas odplovila put do nje nam mahovina sakrila Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicNije tebi do meneBicu i ja jednom ljubav necija, necija ali tvoja, ej sto zalim nikada, nikada Ref. 2x Grudi bole neka se skamene nije tebi, nije tebi do mene Nosicu ja zlata i bisera, bisera al' od tebe, ej sto zalim nikada, nikada Ref. 2x Imacu ja kceri i sinova, sinova ali s tobom, ej sto zalim nikada, nikada Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:11 am | |
| Dragana MirkovicNiko te niko ne znaSvi misle da si dobar da je lepo s tobom pred drugima uvek fin posle muke s tobom (2x) Ref. 2x Niko te niko ne zna delujes k'o cvece samo moje srce zna da sam lose srece Kol'ko gresis sto mi mnoge zavide na tebi da sam znala ja za tebe nikad posla nebi (2x) Ref. 2x Sto si takav prema meni reci moje milo kad bi bio malo bolji sve bi lepse bilo (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:11 am | |
| Dragana MirkovicO da li znasUzalud je da molim i patim tebe tako ne mogu da vratim mrzim zivot sto mi sanse pruza ti si bio moja zadnja ruza Ref. 2x O da li znas kako oci peku o da li znas kako suze teku kad gubis onog koga ljubis i kada molis onog koga volis Sve mi tvoje i sad puno znaci al' je ponos od ljubavi jaci ko je gresan to ce reci vreme ali onda nece biti mene Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:12 am | |
| Dragana MirkovicOci pune tuge (duet Zeljko Sasic)Sve me jos seca na tebe lako me tuga zavede u tami sobe daleko od mira i sna
I jos me secanja bole i sve je gore i gore nismo ni slutili kako ce boleti krajRef. Oci pune tuge znas da necu drugesrce puno zime zovem tvoje imebudi pored mene, voli me voli meOci pune tuge srce puno zime budi pored mene voli me, voli meZelim te vise od svega zelim, al' ponos mi neda do vraga ponos kad ljubav si jedino tiZovem te istoga trena dok nismo postali sena molim te javi se dodji mi, vrati se tiRef. Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:12 am | |
| Dragana MirkovicOd kad sam se u tebe zaljubilaSva moja pisma u nepovrat posalji moju adresu zaboravu javi od mojih slika vatra u kaminu umesto mene nek ti drustvo pravi Jer ti si bio dobar samo sebi sva moja tuga ganuti te nece a srce nije moglo da prepozna dobro od loseg, nesrecu od srece Ref. Od kad sam se u tebe zaljubila kao da sam nevolju poljubila srecnu zvezdu zauvek izgubila od kad sam se u tebe zaljubila Ti nisi znao sta je to postenje izgubila sam u sve poverenje u mojoj dusi liju hladne kise po cenu svega tvoja nikad vise Jer ti si bio dobar samo sebi sva moja tuga ganuti te nece a srce nije moglo da prepozna dobro od loseg, nesrecu od srece Ref. Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:13 am | |
| Dragana MirkovicOpojni su zumbuliOpojni su zumbuli ali nisu kao ti jer me nisu nikada opili Opasan je pcela roj ali ne ko dodir tvoj zato sto je dodir tvoj nemir moj Ne znam da l' je to dobro ili zlo Ref. Ta mala luda stvar sto se ljubav zove dosla mi je kao gost ulepsala snove Ta mala luda stvar sto po srcu seta otisla bih ja zbog nje sve do kraja sveta Bogovi su bogovi veliki i svemocni al' pred tobom su ko ja nemocni Proroci su proroci magije su magije al' na tebe slabo to deluje Ne znam da l' je to dobro ili zlo Ref. Otrovne su strele te sto u srce pogode al' bez obzira na sve volim te Glavu cu izgubiti ljubav ce me ubiti ali tebe cu i tad ljubiti Ne znam da l' je to dobro ili zlo Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicOprosti sto ti smetamTi se cudis sto me opet vidis sa suzama na umornom licu odavno se mi videli nismo ali ti si jos u mome srcu Ref. Oprosti sto ti smetam u ovoj gluvoj noci zelim da te vidim samo pa cu svojim putem poci Nisi mi se promenio mnogo jos na licu blista ti lepota zao mi je sto pre nisam mogla da se vratim, prico mog zivota Ref. Idem dalje put nemira svoga mozda vise necu da navratim kad sam bila zelja srca tvoga ljubav nisam umela da shvatim Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicPecat na usnamaIdem, danas je nedelja ne oprastam tvoja nedela Ti zivi zivot da se oporavis i da me jednom zaboravis Ref. 2x Nosi moj pecat na usnama mada nije podobno varaj me slobodno karmin se s kosulje lako pere al' nikad ruke od nevere Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio Ti zivi zivot da se oporavis i da me jednom zaboravis Ref. 2x Ti zivi zivot da se oporavis i da me jednom zaboravis Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:14 am | |
| Dragana MirkovicPitam svoje srcePitam svoje srce sta mu je sto me muci zasto samuje (2x) Ref. 2x Niko meni pesmu ne peva niko ljubav ne obecava niko mene jutrom ne budi niko meni ljubav ne nudi Bez njega se jutro ne javlja srce njega ne zaboravlja (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:14 am | |
| Dragana MirkovicPomisli zeljuPadaju zvezde, pomisli zelju koju vec dugo krijes u sebi nezno me takni, usnama mekim sve ce se zelje ostvariti tebi Ref. 2x Zatvori oci i pozeli ljubav i srecu ko iz sna zatvori oci i pozeli ono sto zelim i ja Padaju zvezde, pomisli zelju koja ti dugo u srcu gori nezno me takni usnama mekim zelja ce u javu da se pretvori Ref. 2x Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:15 am | |
| Dragana MirkovicPored mene docekaces stotuPricali mi pricali da si mangup, da si los kako trosis, kako nemas prebijeni gros Neki kazu da si lep neki da si ruzan devojkama mnogim ostao si duzan (2x) Ref. I svima je krivo sto si samo moj mnoge bi se vratile u zagrljaj tvoj pitaju me dokle ces me hteti u zivotu a ja kazem pored mene docekaces stotu Uspeli smo uspeli eto tako umem ja da zavedem kad poljubim i neka se zna Sigurno je da si ti melem srcu zednom covek sto se srece u zivotu jednom (2x) Ref. Sapnula mi sapnula srecna zvezda reci dve i do sada ljubav bese al ovakva ne Volim, volim sto si moj cuvam te za sebe ne izdaj me nikad necu ni ja tebe (2x) Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:16 am | |
| Dragana MirkovicPoslednje veceNisi znao da me cuvas zato svojim putem kreni nije ljubav tebi majka a maceha meni Ref. 2x Zato sto sam ti verovala slepo volela sam te, lagao si lepo zato sto ti je sve od mene prece ovo je nase poslednje vece Onima sto govore lose o tebi ledja bih okrenula za tren sada me je svega stid kako i nebi, bili su u pravu za sve Ref. 2x Kada si mi trebao vise od svega samo sam te imala u snu nocas kad mi jedino samoca treba hteo bi da ostanes tu Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:16 am | |
| Dragana MirkovicRodjen za meneZbog te crne kose tvoje sve sam momke ostavila zbog tvog oka plave boje u tebe se zaljubila Ref. Najlepsi moj, najdraze moje dodji cekam ruke tvoje srce bi s tobom da krene rodjen si rodjen za mene Zbog te cvrste ruke tvoje sto me nezno milovala ja ti nudim srce svoje jer tebe sam zavolela Ref. Zbog te srece koju imam sve cu tebe pokloniti ja sam ruza, mene cuvaj kraj tebe cu procvetati Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:17 am | |
| Dragana MirkovicRuze cvetaju samo u pesmamaSlusam pesmu o ljubavi srecnoj sto donosi radost i lepotu sreca cesto u pesmama dodje ali tako retko u zivotu Ref. Ruze cvetaju samo u pesmama kao sve lazi na tvojim usnama kraj pesme istinu donosi ko tudje ruke u tvojoj kosi Ko u pesmi nismo srecni bili i rastali na pocetku puta sve bi dala kad bi opet bilo ko u pesmi, barem pet minuta Ref. Jos su samo romanticne pesme sad je vreme modernih ljubavi broj je vazan, nije vazno ime brzo voli, brzo zaboravi Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:17 am | |
| Dragana MirkovicSimpatijaDesilo se slucajno eto najlepse s tobom prodje leto (2x) Ref. 2x Jedan pogled simpatija jedan osmeh sunce sija tvoj poljubac jutra sjaj noc sa tobom pravi raj Prolaze dani kao ptice opijena srecom ljubim tvoje lice (2x) Ref. 2x Srca smo nasa zarobili da li to vidis mili (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:18 am | |
| Dragana MirkovicSladjano moje, Sladjano Sladjano moje, Sladjano i moje oko plametno (2x) Ljubav me tvoja opila ko da sam vino popila (2x) Sladjano moje, Sladjano i zlato moje jedino (2x) Kako sam se zaljubila ko da sam glavu izgubila (2x) Sladjano moje, Sladjano i sunce moje vatreno (2x) Kraj tebe ja bih gorela za tobom zivot volela (2x) | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:18 am | |
| Dragana MirkovicSpasi me samoceOsecam ruke tvoje ponovo u mojoj kosi da li srecu ili tugu dolazak tvoj donosi (2x) Ref. 2x Spasi me samoce cutanja i placa pomozi da postanem od sudbine jaca Hvala ti sto se vracas u zivot vracas mene povratkom se tvojim pale vatre srece ugasene (2x) Ref. 2x Sunce oku tvome sija za mene samo jedno drugom grehe stare za sav zivot oprastamo (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka | |
| |
|
| |
| Textovi narodnjaka | |
|