|
| Textovi narodnjaka | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 1668 Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:38 am | |
| Goga SekulicMarsZbog tebe, luce, sedim kod kuce cekam da me tvoj pogled svuce od tvoje koze i parfema u meni mirnog mesta nema Ostavi pice, neka se hladi zena samo vruca radi usne mi gore, telo vice vise ljubi, dosta price o politici i o muzici vise fudbala, ti samo pricas bla, bla, bla, bla Ref. 2x Mars, ma pojedi me dok sam vruca mars, ma vidi kakva su to pluca mars, ti neces nikad da ti daju bas, ma sutnut cu te ja na kraju Haljina smeta, ti mi je skini necu da cekam, nema izvini ne daj da budem prazna i pusta otvori oci, zatvori usta | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:40 am | |
| Indira RadicBio si mi dragKol'ko puta moram da ti kazem kojim tonom i koliko glasno da si svoju propustio sansu da na nasem satu pise kasno Ne padaj na kolena nemoj da se trudis i ne kupuj poklone znam ja sta ti nudis Jeftine, skupe sitnice i pocepane razglednice kisne kapi sa ulice polovne, olovne snove i brodove sto nikuda ne plove Ref. 2x Bio si mi sve, glavni lik iz serije ja devojcica koja u sve veruje bio si mi drag sad od tebe ne vidim ni trag Bio si mi sve, glavni lik iz serije ja devojcica koja u sve veruje idi bilo kom ja cu od sad terati po svom Kol'ko puta moram da ti kazem ni iz besa niti iz inata da ti ovde vise nije mesto i da takvih imam kao blata Ne padaj na kolena nemoj da se trudis i ne kupuj poklone znam ja sta ti nudis Jeftine, skupe sitnice i pocepane razglednice kisne kapi sa ulice polovne, olovne snove i brodove sto nikuda ne plove Ref. | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:42 am | |
| Indira RadicHitnaOpet sam nocas imala trideset sedam sa pet u hitnoj su napisali opao imunitet Ref. A ja znam da si ti bolest ta od cega bolest je i lek je od toga Ni ime, a ni prezime ja nisam znala opet u hitnoj su napisali izgubljen identitet Ponekad, ponekad srce mi preskace kao da htela bih da ne kuca, da prestane Ref. | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:42 am | |
| Indira RadicImali smo, nismo znali (duet Alen Islamovic)Neke tuge ostaju i kroz zivot putuju da se nikad ne shvate Neke rijeci ostanu da se nikad ne kazu vise kaze cutanjeRef. Imali smo nismo znali sta smo imali a sad nemam nikog ja nemas nikog ti Imali smo nismo znali sta smo imali sta sad vr(ij)edi sto znam ja i sto znas i ti Nekad pice narucim i onda krenu svatovi koje nismo imali Neka vrijeme ucini da se ljubav otkrije onda kad se izgubiRef. Ref. | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:43 am | |
| Indira RadicKafanaDve su noci moje suze grad potopile puce veza, sto mi uze tolike godine Stajala sam uplakana i cula muziku prazan sto k'o porucen za mene cekao me je u dnu (2x) Ref. 2x Sta ce zena sama u kafani pitaju se svi sta vas briga isti smo pred Bogom svi ranjeni u ljubavi U kafani k'o u paklu svuda bol i dim zar je ovo Boze nacin da ga zaboravim Pratili me sve do stola muski pogledi u zemlju sam propala od stida sta mi covek uradi (2x) Ref. 2x Ref. 2x | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:44 am | |
| Indira RadicLopov (duet Alen Islamovic)Lopov, lopova uvek oseti znas ti ko sam ja, znam ja ko si ti Hajde, dodji mi, djevojko, djevojcice i ukradi mi sve oci vezi mi, ruke zavezi jer, jer smo isti, zar neRef. Uzecu ti sve, uzecu ti svemoja dusa je na to navikla plasi me sto znam, prevarices me kao sudbina starog lopova Lopov, lopovu svaki pokret zna nema tajni tu, nema kajanja Hajde, dodji mi, djevojko, djevojcice da ukradem ti sve tijelo, dodire, snove i poljupce jer, jer smo isti, zar neRef. Uzecu ti sve, uzeces mi sve moja dusa je na to navikla plasi me sto znam, prevarices me kao sudbina, kao sudbina | |
| | | Admin Admin
| Indira RadicLose kombinacijeZajedno smo, duso, dve godine dana ali zadnjih noci cesto spavam sama 2x Ref. 2x Lose kombinacije u ljubavi pravis sad ces nju da uzmes mene da ostavis Uvek sam ti bila kao dobra vila kako srca imas da mi lomis krila 2x Ref. 2x Znam da lako padas na zensku lepotu ali ja se srecem jednom u zivotu 2x Ref. 2x | |
| | | Admin Admin
| Indira RadicMoj zivote da l' si zivImala je reka most imao je kucu gost imalo je vreme sjaj imala je ljubav kraj Kako si, tugo sta mi radis sada nema te dugo a ja se navikla Ref. Moj zivote da l' si ziv ako jesi dobro je da mi kazes ko je kriv sto smo tuzni oboje Moj zivote da l' si ziv gde su stari drugovi da l' je isto k'o nekad kad smo deca bili mi Srusio je neko most otis'o je negde gost nema vise vreme sjaj samo ljubav ima kraj Kako si, tugo sta mi radis sada nema te dugo a ja se navikla Ref. Ref. | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:45 am | |
| Indira RadicOpasno je opasnoRekli su mi mnogi da se tebe cuvam opasno je opasno da se s' tobom muvam (2x) Ref. 2x U liku si andjeo a u dusi djavo oni sto su rekli imali smo pravo Rekli su mi mnogi pazi sta radis suzama ces suzama tu ljubav da platis (2x) Ref. 2x Rekli su mi mnogi istinu o tebi resila sam duso nikad s' tobom ne bih (2x) Ref. 2x | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:45 am | |
| Indira RadicOsvetnicaKunem ti se majko ja u svoju srecu tu prevaru nikad oprostit' mu necu Ref. 2x Osvetnica bicu slomit' cu mu srce zazalit' ce kad je ugledao sunce Umirat' ce za mnom patit' ce pred svima u snovima samo moze da me ima (2x) Ref. 2x Ref. 2x | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:46 am | |
| Indira RadicPopi jednuRef. Popi jednu hajde, hajde kad si trezan nema vajde ma bolji si kada pijes kada pijes sve i sijes Kad je tebi puna casa svaka je kafana nasa rakija ti daje moc igras, pevas celu noc Ref. 2x Kad ne pijes nema te zaboravljas drugove kad si pijan ti si car tad je s tobom prava stvar Ref. 4x | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:47 am | |
| Indira RadicTetovazaSecam se sebe iz vremena opasno ludih godina ljubavi mojih pijanih i noci dugih vatrenih Ni za sta nisam bila vezana ljubav sam vodila pod zvezdama hocu da sam ona ista koja zivi, koja blista, slobodna Ref. Stikle na noge, noge u kola i tetovaza na ledja gola ludila puno, malo sramote volim te, volim skote zivote Za sebe si me vezao srce sve jace stezao dolaze nova proleca zivot se svuda oseca Kazes mi, da je nocu opasno i da je svako vreme prolazno ja jos volim, jos se borim i jos uvek mi je srce slobodno Ref. 2x | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:48 am | |
| Indira RadicTika takNikada te necu povredeti malo uvek ce to biti jako i zestoko s neba pa u rebra kada se ne nadas stavicu ti rado pravo prst u oko Makar umro, makar umro, makar pao s tobom necu nikad biti, je l' ti zao Ref. Srce ti kuca tika taka, tika taka, tak zbog mene preskace, a to je dobar znak ti znas, dobro znas, da jos volim te i zato rec mi daj da i ti volis me Nikada te necu prevariti s jednim uvek deset boljih naci cu od tebe s neba pa u rebra kada se ne nadas bacicu te kao pocepano cebe | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:49 am | |
| Indira RadicVatrometJedini, ne sudi mi, jedini Ponekad neko pravi mozda naidje ja ostavim ga kada mi je najsladje jer samo jednom vatra vodu zapali i samo jednom sreca tugu prezali jedini, ne sudi mi, jedini Ref. Jos su moje grudi ranjive jos su vatre nezapaljive samo s tobom lep je bio svet samo ti si bio vatromet Sto prolaznika, nikoga se ne secam vredjaju me, a ja ni bol ne osecam sto postelja i kamen bi da umore sto nicega kad se sve to sabere jedini, ne sudi mi, jedini Ref. | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:50 am | |
| Indira RadicZasto tako naopakoJa te zelim, a ti neces da si samo moj svaki dodir medju nama kao kratak spoj kad sam voda, a ti goris kao buktinja ja oaza, a ti moja suva pustinja Zasto tako naopako zasto tako naopako zasto tako naopako Ref. Ja kad zovem nikad nisi tu ja te volim, a ti volis nju ja bih s tobom, a ti kazes ne ja te volim, volim, djavole Ja ti dajem, ti ne uzimas ona trazi, ti joj bas sve das ja zbog tebe ucinila bih sve ja te volim, volim, djavole Ja te grlim, a ti mene rukom odbijes nosim vino, a ti neces da ga popijes kazem, stani, a ti neces, pravo nastavis ja ocistim, a a ti prodjes, haos napravis | |
| | | Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:50 am | |
| Indira RadicZmajSto se mora, znam, mora se sto je lako tebi lako je sto je tesko meni teze je sto je tako tako je Lepo se obuci i odlazi nek svi vide ko im dolazi ne misli na nas i na kraj budi uvek kao zmaj Ref. Budi lep, budi jak za sve druge mrak nemoj da me brukas i da umrem ti ja ni to nije znak da treba da kukas Samo napravi krug za minut si tu do naseg starog kraja tu te cekaju jos dve karte za nas do izgubljenog raja Da je vreme, znam, vreme je sto je bilo uvek bilo je sto ce biti tebi pripada meni vise nikada Lepo se obuci i odlazi nek ti sve za rukom polazi ne misli na nas i na kraj budi uvek kao zmaj Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka | |
| |
| | | | Textovi narodnjaka | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |