| Textovi narodnjaka | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 1668 Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:55 am | |
| Dragana MirkovicDolina kestenovaZelene se polja kao nekad bez nade te cekam da mi dodjes ti k'o vecni bol u mome srcu nikad, nikad neces da me prodjes Ref. 2x Navikla sam da te vidjam i da budem samo tvoja ali tebe nema vise u dolini kestenova Klela sam se necu da se vracam starom stazom u puste doline al' uzalud sve vise te volim na usnama jos mi tvoje ime Ref. 2x Nisam mogla sebe da pobedim ni to nesto sto me tebi vuce oprosti mi jaca je od mene moja ljubav, ono nase juce Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:56 am | |
| Dragana MirkovicDusu si mi opioSpustilo se tamno nebo tamno kao dusa moja jos ne mogu da verujem da ja vise nisam tvoja Ref. 2x Dusu si mi opio srce si mi slomio lazno si me ljubio na kraju izgubio Volela sam kad me ljubis nisam znala sta mi spremas mislila sam da me volis to za ljubav srca nemas Ref. 2x Odlazim iz ovog grada da ja sebi srecu trazim dosta mi je obecanja prepuna sam tvojih lazi Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicHajde, pogledaj meKao da ne postojim ja znam da nisam to zasluzila tebi u inat ucinicu sve da me volis kao nikada pre Jer ljubav ne poznaje strah srcu mome jos uvek si drag nasih sudbina isti je put daj poljubi me, ne budi lud Ref. Hajde, hajde, pogledaj me hajde, nemoj reci ne hajde, hajde, nasmej se ti hajde, moja ljubavi Ne dozvoli da ne bude nas kazi nesto da cujem tvoj glas za moju dusu, tvoje rame je lek daj da budem tvoja zauvek Hajde, hajde, pogledaj me hajde, nemoj reci ne Ti ne znas kako boli kad se deo srca da i moze svaka da te voli ni jedna nece kao ja tako je dobro kad si tu ne ostavljaj me samu Ne dozvoli da ne bude nas kazi nesto da cujem tvoj glas za moju dusu, tvoje rame je lek daj da budem tvoja zauvek Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicHoces, hoces pogledacesOkrecu se za mnom svi samo neces ti, neces tiznam dobro da me zele tvoji pogledi (2x) Ref. 2x Hoces, hoces pogledaces jer ljubav je to niko nije u ocima ljubav sakrio Pricaju o meni svi samo neces ti, neces tiznam dobro da me zele tvoji poljupci (2x) Ref. 2x Raduju se meni svi samo neces ti, neces tiznam dobro da me zele tvoji nemiri (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:57 am | |
| Dragana MirkovicIma li leta il' zimeSto da bude drugima lepse nego nama sto umesto s tobom da se budim sama Ref. 2x Imali leta il' zime da nasa srca spoje zar bas ni jedna ruza ne cveta za nas dvoje Zar je nama teze teze nego svima kad u nasoj ljubavi toliko bola ima Ref. 2x Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:57 am | |
| Dragana MirkovicImam decka nemirnogImam decka nemirnog, nemirnog sav je srca vatrenog, vatrenog nije tajna, volim ga, volim ga sve bi dala za njega, za njega Setamo niz ulicu drzi me za rucicu ali jedan misao vrti se po glavi da me ne ostavi Ref. 2x Nece, nece on to dobro zna nece druga biti kao ja On je prvi, volim ga, volim ga svakog dana zelim ga, zelim ga mnogo puta ljuti me, ljuti me ali neka, voli me, voli me Setamo niz ulicu drzi me za rucicu ali jedan misao vrti se po glavi da me ne ostavi Ref. 2x Moj je decko najlepsim najlepsi moj je decko najbolji, najbolji smiri ce se nadam se, nadam se da ga volim svati ce, svati ce Setamo niz ulicu drzi me za rucicu ali jedan misao vrti se po glavi da me ne ostavi Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:58 am | |
| Dragana MirkovicJedan zivot jeJedan zivot je a za mene kasno je da ti kazem, da ti priznam kako volim te (2x) Ref. 2x Sta si mi bio ti nikad neces saznati tajna ce ostati s njom cu umreti Jedan zivot je a kraj mene nema te kad bih samo tvoja bila ja bi dala sve (2x) Ref. 2x Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:58 am | |
| Dragana MirkovicJeleni kosute ljubeJeleni poljima jure krilate kosute s' njima ja bi ka sreci posla al' nemam snage u krilima Ref. 2x Tuzna su zelena polja tuzni su izvori jeleni kosute ljube a gde si sada ti Jeleni kosute traze jutro se miluje s' njima ja bih ljubav sa tobom al' nemam snage u krilima Ref. 2x Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:59 am | |
| Dragana MirkovicJos uvek te ludo volimJos uvek te ludo volim isto kao prvog dana onda kad sam tvojom rukom bila nezno milovana Ref. Cekaj me na starom mestu cekaj me ja cu doci lazu oni koji kazu da sam s drugim ove noci Jos uvek te ludo volim ne umire ljubav moja nikog nemam osim tebe zauvek cu biti tvoja Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 7:59 am | |
| Dragana MirkovicKad bi znao kako ceznemTu na nasem mestu starom cekacu te ove noci a znam da si s drugom i da vise neces doci Ref. 2x Kad bi znao kako ceznem dok te cekam tu bez nade da mi dodjes sa osmehom kroz sljivike i livade Od slavuja zov ljubavi kroz predivnu noc se cuje zvuci neke setne pesme iz daljine tiho bruje Ref. 2x Kod topola pored reke ti veceras neces doci pogled krijes kad me sretnes zaboravljas nase noci Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:00 am | |
| Dragana MirkovicKad su cvetale tresnjeKad su cvetale tresnje znala sam, sreca nas prati ja sam za ljubav tvoju zivot mogla dati, da li znas, dali znas Ref. O, da li pamtis sve one reci sve one pesme i noci bez snova poljupce vrele sto sam ti dala u senci bagremova Kad su cvetale tresnje bila su vremena druga nezne cvetove bele ubila je moja tuga, da li znas, da li znas Ref. Kad su cvetale tresnje bila su vremena sijajna zivot mi donese tebe bio si moja tajna, da li znas, da li znas Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:00 am | |
| Dragana MirkovicKad za tobom umrem jaSta da radim da te zaboravim da se srce tebe ne seca sta da radim da ne budes vise moja sreca, moja nesreca Ref. Cime li se to ljubav gasi vinom, kisom ili suzama gde ce dusa da ti se skrasi kad za tobom umrem ja Sta da radim kada tvoja slika sa mnom ide gde god idem ja gde da ode ljubav ovolika kada tebi vise ne treba Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:01 am | |
| Dragana MirkovicKazi mi, sunce mojeKazi mi, sunce moje ko se to igra s dusama nasim cega se ja to, ljubavi, plasim i kad me cuva narucje tvoje zbog cega mislim sve nestalo je Ref. Kazi mi, sunce moje kad spustim glavu na grudi tvoje zasto ti uzdah iz grudi krene ko te to sada krade od mene Kazi mi, sunce moje ko nam zivote kida ko strune al' moje oci suza su pune i kao da se za ljubav boje zasto sve lepo i prokleto je Ref. Ko mi to stvara slutnju sto boli sad kad te, duso najvise volim | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:01 am | |
| Dragana MirkovicKo je da jeKo na pragu nocas ceka tvoje korake kome dajes usne vrele slatke uzdahe (2x) Ref. 2x Ko je da je, neka je tugo moja sva samo vise nikada da ne budem ja Ko ti nocas sa usana ljubav ispija koga nocas pokraj tebe ljubav opija (2x) Ref. 2x Ko na tvojoj ruci spava slatka prevaro ko ti zorom usne ljubi moja nevero (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:02 am | |
| Dragana MirkovicKojom goromTu gde tebi zore svicu tu je meni pusto sve na tvom pragu ostavicu godine, godine (2x) Ref. Kojom gorom ides ti ja tu necu gaziti nikada, nikada Kojom gorom ides ti ja tu necu gaziti nikada, vise nikada Ko za tobom sada krene neka ide, necu ja i ne zali sto ti nisam sudbina, sudbina (2x) Ref. Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicKolevke se ljuljaju polakoSto mi moras govoriti kad me mozes poljubiti ludo, najludje Nece mnogo noci proci mesto nasi mladji doci hoce, docice Ref. 2x Vreme ide kolevke se ljuljaju polako il' se skloni ili se pokloni Ne veruj zivotu ne cekaj na druge da kasno ne bude Zato ne veruj zivotu ne cekaj na druge da kasno ne bude Cekala sam dugo, dugo da se desi nesto ludo ludo, najludje Pa i tebe cekam sada ko da bicu vecno mlada necu, ne mogu Ref. 2x Ne veruj zivotu ne cekaj na druge da kasno ne bude Zato ne veruj zivotu ne cekaj na druge da kasno ne bude Sve ti moram nocas dati da bih mogla zaigrati ludo, najludje Ti ces igru izgubiti il' se vetar uplatiti nece, ne moze Ref. 2x Ne veruj zivotu ne cekaj na druge da kasno ne bude Zato ne veruj zivotu ne cekaj na druge da kasno ne bude | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicKoliko je prevarenihKoliko je prevarenih kao sto sam ja kojima si veran bio sve do svitanja Ref. 2x Varati si dobro znao prosjak bi ti dinar dao i ja bi ti srce dala da te nisam procitala Koliko je prevarenih ne zna im se broj kojima si obecao ceo zivot svoj Ref. 2x Koliko je prevarenih dal' to iko zna koje si bas kao mene zvao jedina Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:03 am | |
| Dragana MirkovicLazno grlis, lazno ljubisOdkada si s drugom zenom umorne su tvoje oci nema vise onog sjaja sada znas da sreca vara Ref. 2x Lazno grlis, lazno ljubis tvoje srce vise pati laznu ljubav, laznu srecu zauvek ces imati Mislio si da ces srecu bez ljubavi prave naci al varas se, prave srece nigde nema bez ljubavi Ref. 2x Sad otvaras svoje oci jer ne mogu da sakriju ono sto ti dusu muci sto odbaci ljubav moju Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:03 am | |
| Dragana MirkovicLjubav je samo za herojeLjubav je rec za sve pobede za sva vremena, za sve nagrade i ne znam ko je toliko jak da nase sunce pretvori u mrak Bio si moj put do vecnosti ime za sve moje neznosti al' ne znam sta ti sad imas sa tim kad voleo bi da te ne volim Ref. Zar ljubav je samo za heroje o da li negde oni jos postoje kako kad si moj bol da ne priznam ti to i odem bez suza u noc Ljubav je znak da si stvarno ziv tu sve je fer, tu niko nije kriv al' ne znam sta ti sad imas sa tim kad ne das cak ni da ti oprostim Bio si moj, nadala sam se da sam sa tobom ostvarila sne al' ne znam sta ti sad imas sa tim kad ne das cak ni da te zagrlim Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:04 am | |
| Dragana MirkovicLjubav kad je pravaOtvorila sirom vrata moje duse kao carske odaje nemoj da je ranis uzmi je polako sama ti se predaje Ref. Ljubav kad je prava, ne pita se glava sta je dobro, sta je zlo kada srca pisu, granice se brisu sve je ko u snu, kad je ljubav tu Svaka mi je zora opijena tobom ostala na jastuku zaboravu saljem svaki dan bez tebe kao losu naviku Ref. Pogledaj mi oce kao iskre gore kao zvezde blistaju njihovo si nebo samo tebi mogu tajne sve da priznaju Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:04 am | |
| Dragana MirkovicLuda kao jaLuda kao ja, tebi treba neka luda kao ja da ti se da pa da traje mozda dan mozda dan, mozda dva Dosla bih ja ali vidim da sam tebi suvisna imas ti sve da na mene mislis ne, nema potrebe Znam, nisi sam i ne bih da ti smetam ove noci s njom si, zar ne a ja cu svojim putem poci Ref. 2x I ona ce ko ja, i ona ce ko ja da poludi pre vremena jos ne zna, ona jos ne zna da je ljubav s tobom kazna Neko kao ti mene vise nikad nece imati ugrabis plen a onda kazes da si sam, da si sam, da si njen Zasto sam ja posle tebe i na ljubav imuna a ti imas sve da na mene mislis ne, nema potrebe Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:05 am | |
| Dragana MirkovicMamina i tatinaSrecna je ova nedelja ovo je najlepsi dan sudbina zeli da s tobom ostvarim zivotni san Ref. Mamina sam i tatina mladost i lepota al od danas bicu tvoja do kraja zivota Mamina i tatina mladost i lepota al od danas bicu tvoja do kraja zivota Srecna je ova nedelja muzike cuje se glas kolo se igra uz pesmu ljubavi samo za nas Ref. Srecna je ova nedelja srecna ko nikada pre nista mi vise ne treba sa tobom dobijam sve Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:05 am | |
| Dragana MirkovicMilo moje sto te nemaMilo moje sto te nema trebas mi ove noci gde si moja radosti Ref. Ostala sam kao ruza slomljena kao zora bez svog sunca kao ptica ranjena Milo moje sto te nema cujes li ovaj jecaj gde si moja mladosti Ref. Milo moje sto te nema moji sni svi su tuzni gde si moja ljubavi Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:06 am | |
| Dragana MirkovicMnogo sam te pozelelaMnogo sam te pozelela od zelje se razbolela tri noci sam tugovala tri zore sam to cekala Ref. Da mi dodjes da te vidim srce da mi smiris Mnogo sam te pozelela dusu bih ti svoju dala danima sam tugovala nocima te dozivala Ref. 2x Mnogo sam te pozelela mnogo sam ti reci htela sve bih mogla, sve bih smela al' ne vredi, tebe nema Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:06 am | |
| Dragana MirkovicMoralo je leto prociBilo je pa proslo ja moram da idem za poslednji susret sada nemam reci Ispricace leto nekom novom letu da smo nekad ovde bili ludo srecni (2x) Ref. Moralo je leto doci moralo je leto proci tako i ja moram da te ostavim i sve zaboravim Sve lepo je kratko ja moram da idem puteva je mnogo sve manje je nada Ljubim te i shvatam nikad vise s tobom ne vraca se lisce sto sa grana pada (2x) Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka | |
| |
|
| |
| Textovi narodnjaka | |
|