| Textovi narodnjaka | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 1668 Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:19 am | |
| Dragana MirkovicSto cu cuda ucinitiUkrala bih travi rosu ukrala bih zori sjaj sto bih cuda ucinila sve zbog tebe sreco znaj Ref. Da budemo srecni dugo da ne bude nikad kraj sto cu cuda uciniti sve zbog tebe sreco znaj Pronasla bih okeane pronasla bih svetu kraj sto bih cuda ucinila sve zbog tebe sreco znaj Ref. Pretvorit cu san u javu suncu naci novi sjaj sto bih cuda ucinila sve zbog tebe sreco znaj Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:19 am | |
| Dragana MirkovicSto te nemaSto te nema, sto te nema cija li si sreca jos uvek me svaki korak na tu ljubav seca Ref. 2x Gde si sada sto te nema sto zivis po svom kad znas da si svakog trena ti u srcu mom Sto te nema, sto te nema da li drugu ljubis pa puteve prema meni ti pred sobom gubis Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:20 am | |
| Dragana MirkovicSvud si oko mene Iskreno te ljubim u mojoj si dusi nista nece moci tu ljubav da srusi Zanesena tobom ja ne vidim druge bez tebe bi zivot bio more tuge Ref. 2x Svud si oko mene bas te svuda ima sem tebe me vise nista ne zanima Samo neka traje neka sreca tece nek' ne kane suza sto k'o vatra pece Zanesa tobom uvek mi se cini da ne zivim kada nisi u blizini Ref. 2x Bojim se sve vise da te ne izgubim prvi put sreco tako silno ljubim Zanesena tobom kroz zivot cu ici na prag cemo srece zagrljeni stici Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:20 am | |
| Dragana MirkovicTebi ljubav, meni bolTebi ljubav, meni bol tebi secer, meni so a kazes da si sve na pola podelio Ref. Ne daj da sve odleti do tid jer negde jos se vidi zar donesi sunce i daj bez stid ljubav na dar jos jednom bar Tebi sreca, meni san meni noc, a tebi dan sve je tvoje ali to tebi nije dovoljno Ref. Meni suze, tebi smeh meni otrov, tebi lek a znaj u srcu mom ostaces zauvek | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:21 am | |
| Dragana MirkovicTebi ljubaviTo sto boli me moja stara ljubavi to si ti, to je sve sto smo bili mi On me ne ljubi ni u dusu ne dira kao ti, niko ne moze kao ti A ni tebi nije bolje pored nje ti tesno polje daj pozovi me pa da sve bude kao pre Ref. Dusa mi je pored njega hladna kao santa leda ja ne mogu da ga zavolim Ti si covek mojih snova tebi ide pesma ova jos ne mogu da te prebolim Gde si nocas ti moja stara ljubavi on je tu ali kao da nije tu Glas mu ne cujem i od suza ne vidim samo ti, samo ti si u mom snu A ni tebi nije bolje pored nje ti tesno polje daj pozovi me pa da sve bude kao pre Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicTebi treba zena kao jaTi ne smes da gresis, ti ne smes da gresis moras to da resis, moras to da resis brzo reci da, brzo reci da tebi treba zena kao ja Ref. 2x Lepa, medena, sarena, rumena zena koja ume da te voli, da te razume U meni je vatra, u meni je plamen ti ne budi hladan, hladan kao kamen brzo reci da, brzo reci da tebi treba zena kao ja Ref. 2x Ta ljubavna igra vec odavno traje da ne bude kasno, neko da se kaje brzo reci da, brzo reci da tebi treba zena kao ja Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicTo nije tvoja stvar To sto meni dobro ide to nije tvoja stvar to je sa neba dar Sto me ljudi srecnom vide to nije tvoja stvar to je sa neba dar A to sto te volim ja ludo volim ja to nije tvoja stvar to nije sudbina Ref. Druge vidjam samo tebe iz inata a kraj sebe nemam ni druga ni brata Svima pricam vise nikada nas dvoje a na svakom licu trazim oci tvoje Da mi tece med i mleko to nije tvoja stvar to je sa neba dar Da me uvek voli neko to nije tvoja stvar to je sa neba dar A to sto te volim ja ludo volim ja to nije tvoja stvar to nije sudbina Ref. Da mi drugi carstvo nude to nije tvoja stvar to je sa neba dar Da mi uvek lepo bude to nije tvoja stvar to je sa neba dar A to sto te volim ja ludo volim ja to nije tvoja stvar to nije sudbina Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:22 am | |
| Dragana MirkovicTugo mojih danaPitas li se bar ponekad za kim zvona zvone za kim nebo tiho jeca kao noci one Da li za mnom, il' za tobom il' sto zora svice recice se tebi samo ali kasno bice Ref. Tugo mojih dana dublja od svi okeana jutra su mi najbolnija da li su i tvoje zore uzburkane kao more more tuge u mojim ocima Sto ja nemam novu ljubav ni razlog da zivim ne kajem se, ne plasim se nikoga ne krivim Ni subotu, ni nedelju ni ostale dane sve sto imam u zivotu u suzu mi stane Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:22 am | |
| Dragana MirkovicU godiniJos u svakom tebe vidim nista novo nisam srela ma gde bio, ti u meni imas samo prijatelja (2x) Ref. 2x U godini jedan dan zagrli me moje milo samo o njoj ne pricaj mi jos teze bi meni bilo Kol'ko prodje od rastanka sto se nekad bar ne javis kad ucini vreme svoje nemoj da me zaboravis (2x) Ref. 2x Ne pricaj mi da si srecan da joj nase noci dajes kazi sto od mene ode i dali se danas kajes (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:23 am | |
| Dragana MirkovicUcini grehDa je tebi dobro s njom sad bi znao kud nebi zamnom ovo vece isao ko lud I u mleku da se kupa nebi dao gros a samnom ti svaki minut mirise na jos (2x) Ref. 2x Ako me zelis ucini greh evo ti srce da platis ceh ti dobro lazes ko ce da zna nocas sam tako bezobrazna Da je tebi do postenja cuvao bi dom mesto sto se samnom mazis bio bi sa njom I u mleku da se kupa nebi dao gros a samnom ti svaki minut mirise na jos (2x) Ref. 2x Da je tebi dobro s njom ti bi mi odoleo i da ti je ona sveta nebi me zavoleo I u mleku da se kupa nebi dao gros a samnom ti svaki minut mirise na jos (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:24 am | |
| Dragana MirkovicUmirem majkoOd kada te nema ne mirise cvece sve ljubavi zive samo moja nece Od kada te nema ne mirise cvece meni nema srece Ref. Umirem, umirem majko a ne budi me sta ce mi ovo prolece kad on ne ljubi me Beli narcis vene ti nisi kraj mene sa bolom se topim kako oci sklopim Beli narcis vene ti nisi kraj mene samo uspomene Ref. Neka drugi krenu tamo gde smo stali za svu moju tugu i zivot je mali Neka drugi krenu tamo gde smo stali nek me niko ne zali Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:25 am | |
| Dragana MirkovicUzeo si moja jutraUzeo si moja jutra zadnji osmeh moj, zadnji osmeh moj sad mi nudis zvezde s neba novu laz za moju bol Ref. 2x Boli, boli tvoja laz bol istine molim te za kraj idi od mene Uzeo si moja jutra ugasio dan, ugasio dan zaboravi put do mene necu te ko ruzan san Ref. 2x Uzeo si moja jutra uzeo si sne, uzeo si sne ostavio me u bolu tu gde ljubav umire Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:25 am | |
| Dragana MirkovicVarala bih varalaU ljubavi sve se sme male slatke prevare samo da se nase dve ruke sastave Ref. 2x Zasto ne bih varala rukama te ukrala samo da te zagrlim Varala bih varala usnama te lagala samo da te poljubim U ljubavi sve se sme male slatke prevare samo da se moje sve zelje ostvare Ref. 4x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:26 am | |
| Dragana MirkovicVetrovi tugeHej, tugo slusaj me nisam ti prijatelj idi od mene ti pa ljubav beskrajnu moju i njegovu na miru ostavi Ref. 2x Vetrovi tuge, cije ste sluge zar nasa ljubav zasluzuje to znam da me voli, zna da ga volim zasto bi to bolu vodilo Hej, tugo slusaj me nisam te pozvala i zato odlazi jer nasa ljubav je pesma i muzika nikad ne prolazi Ref. 2x Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicVolim te, volis meVolim te, volis me, moje najdraze dovoljno za zivot, dovoljno za sve (2x) Ref. Da nam bude ludo, ne treba nam cudo sve sto treba nama, to je na usnama Volim te, volis me, dovoljne su reci te da moje ludo srce ispune (2x) Ref. Volim te, volis me isto kao pre idemo dalje, briga nas za sve (2x) Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicVrati mi se ti Zasto si nestao voleti prestao tugo velika zasto si nestao voleti prestao brigo jedina a, gde si ti, a, gde si ti Ref. 2x Vrati mi se ti da ne budem sama ljubav stanuje na tvojim usnama vrati mi se ti jer jos si u meni niko ne moze da tebe zameni Zasto me ostavljas brzo zaboravljas tugo velika zasto me ostavljas brzo zaboravljas brigo jedina a, gde si ti, a, gde si ti Ref. 2x Vrati mi se ti da ne budem sama ljubav stanuje na tvojim usnama vrati mi se ti jer jos si u meni niko ne moze da te zameni Ref. Niko ne moze da tebe zameni | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:27 am | |
| Dragana MirkovicZa mene si tiZnam kad je sunce palo znam kad je vreme stalo znam sve bih srce dalo samo malo da si tu Znaj da zbog tebe gorim znaj da se tuge bojim znaj da i ja bez tebe vise nepostojim Ref. 2x Jer ti, za mene si ti jedino ti u meni vatre palis daj, zaboravi sve i dodji sto pre jer tako ludo volim te To sto mi srcu godi to sto me sreci vodi to sto mi krade snove noci ove to si ti Znam kada lose krene znam bices ti uz mene znam da ce usne tvoje biti uvek samo moje Ref. 2x Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:27 am | |
| Dragana MirkovicZaboravi srce Svanulo je jutro nasmejano svima samo meni budi jecaj u grudima eh da imam moci kao dobra vila zorom bih se pokraj njega probudila Ref. Zaboravi srce dan kad si ga sreo zbog njega u dusi sve je uvelo zaboravi srce one oci plave jednom su te izdale Sinoc mi se vetar igrao u kosi kao da mi iz daljine glas donosi njegovo mi opet saputao ime duni vetre putem srece povedi me Ref. Gledala sam nocas zvezdu kako pada kao da je zamnom posla do bez traga rodice se nova zvezda iza grada ali nista nece biti ko nekada Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:28 am | |
| Dragana MirkovicZagrli me, majkoZagrli me, majko ubija me tuga rastasmo se i mi eto njemu nista nije sveto sad ti placem kao dete nek mu budu staze klete Ref. Mrzim zemlju kojom hoda mrzim sve od muskog roda zagrli me, majko Zagrli me, majko najteze je meni ruke mi je okovao crne mi je dane dao sada patim, znas koliko prodao me kao niko Ref. Zagrli me majko umrecu ti sama necu nikog da me voli nema mesta gde ne boli u mom srcu rane zive njegove su oci krive Ref. | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicZato mi je zaoZa tebe bih zvezde ko jabuke brala za tebe bih sunce plavom nebu krala Ref. 2x A ti za mene ne bi ni vlas kose dao zato mi je krivo zato mi je zao Za tebe bih boje ukrala sa duge da ti bojim snove da otera tuge Ref. 2x Da usnama tvojim takva zelja krene na dno okeana poslala bi mene Ref. 5x | |
|
| |
Admin Admin
| Dragana MirkovicZensko srceKo izmisli zensko srce da u nekom stalno trazi spas i okrutno srce musko jednoj zeni da ne cuje glas (2x) Ref. 2x Dodji, dodji, hocu stobom da provedem vek dodji, samo mi dodji mesto rane da mi budes lek Ko izmisli zensku dusu tako neznu lomljivu ko san i okrutnu dusu musku da je kida iz dana u dan (2x) Ref. 2x Ko izmisli zenske suze da padaju kao vode slap i okrutne usne muske da popiju i poslednju kap (2x) Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:31 am | |
| Goca BozinovskaJos sam jakaOdlazi iz mog zivota necu vise da te gledam bol koji meni nanosis slab je da se njemu predam. Jos sam jaka da bih bila lak plen srcu tvom, jos sam jaka ugasit cu zelju za tobom. Necu vise da ti prastam ni da mucim samu sebe predaleka bit cu tebi i kad prodjem pored tebe. Jos sam jaka... Ti se igras mojim srcem ali vise neces moci bez tebe ja idem dalje i ova ce tuga proci. Jos sam jaka... | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:32 am | |
| Goca BozinovskaNeodoljivoDugo nisam cekala zoru na muskom ramenu dugo nisam imala nikog i nemam nameru Da budem tvoja, tek radi reda da ti u srcu budem gost da budem tvoja, tek da bih rekla kako sam prekinula post Dugo posle njega nisam nikog ljubila dugo posle njega nisam se usudila Da budem s nekim o kome ne znam ni koju boju kosulje voli da nosi, kazi mi, ko si jer ovo s tobom plasi me Ref. 2x Neodoljivo me podsecas na njega dok te gledam mogla bih da predam srce svoje ko po navici Neodoljivo me podsecas na njega samo ne znam da li mi to treba jos me bole stari oziljci Dugo nisam rasplela kosu na tudjem jastuku za to sa mnom imaj strpljenja jer znaj da ne mogu Da budem tvoja, tek radi reda da ti u srcu budem gost da budem tvoja, tek da bih rekla kako sam prekinula post Dugo posle njega nisam nikog ljubila dugo posle njega nisam se usudila Da budem s nekim o kome ne znam ni koju boju kosulje voli da nosi, kazi mi, ko si jer ovo s tobom plasi me Ref. 4x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:33 am | |
| Goca BozinovskaU najboljim godinamaGde je nekad srce bilo sada kamen je bolelo il' ne svejedno je Tamo gde mi dusa bila sad je pustinja zbog tebe sve sam izgubila Ref. 2x Kazu bacas pare, ubijas vreme kazu setas neku mladju od mene a ja u najboljim godinama Nije nikad kasno da se poludi mogu i ja neka pricaju ljudi luda sto sam te volela Gde je tvoja slika bila sad je butinja umirem za tvojim usnama Da li ima ista gore od ljubomore kida me to sto mi govore Ref. 2x | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka Pon Mar 16, 2009 8:36 am | |
| Goga SekulicI lepsa i boljaGde si bio, gde talasas vetru nemirni sta to cujem pravo s njom u krevet vodeni Znam te dobro znam da nisi zvezde brojao s njom me varas a meni bi bolje stajao Ref. 2x I lepsa i bolja i mladja sam od nje a mana mi je sto sam tvoja jer tudje sladje je Gde si bio, sve se vidi sto bi skrivao u parfemu zenskom kao da si plivao Gde si bio sta te pitam trag te odaje od karmina kosulja se i neprepoznaje Ref. 4x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Textovi narodnjaka | |
| |
|
| |
| Textovi narodnjaka | |
|